fbpx

Suscripció al butlletí ‘La setmana d’Albert Cuesta’

También puedes leer este artículo en: Español

Cada divendres a la seva bústia de correu, el millor de la setmana a albertcuesta.cat: anàlisi i opinió informada sobre TIC y electrònica de consum, trucs i consells pràctics, titulars d’actualitat i una selecció de les notes de premsa més rellevants que hem rebut de les empreses del sector.

Subscribe to our mailing list

* indicates required


Consentiment *Informació bàsica sobre protecció de dades

Objectiu: Enviament per correu electrònic de butlletins amb informació de caràcter editorial sobre els temes tractats en el lloc web albertcuesta.cat i alertes sobre esdeveniments del sector. Aquests butlletins poden contenir invitacions a participar en sorteigs y promocions, així com publicitat comercial.
Doble confirmació: L’usuari no quedarà subscrit al butlletí fins que hagi fet clic en l’enllaç que li enviarem tot seguit l’adreça de correu electrònic que ha indicat en el formulari superior.
Consentiment: Manifestat explícitament per part del subscriptor, d’acord amb el RGPD.
Destinataris: Les dades del subscriptor es comunicarán exclusivament a MailChimp per tal de gestionar la subscripció als butlletins i l’enviament d’aquests per correu electrònic. Les dades no serán facilitades a cap altra persona o empresa.
Drets: El subscriptor pot accedir a les dades, rectificar-les i suprimir-les, mitjançant els enllaços inclosos al peu de tots els missatges enviats.
Periode de conservació: Fins que el subscriptor demani el cessament dels enviaments, moment en el que les dades seran suprimides.
Dades del responsable del tratament de dades:

  • Persona responsable: Albert Cuesta Zaragosí
  • Nom comercial: albertcuesta.cat
  • NIF: 36558433W
  • Correu electrònic: info@albertcuesta.cat